Iohannis, criticat de militarii în rezervă după ce și-a ținut soția de mână la onorul militar: 'Confundă țara cu casa și onorul cu nevasta!'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 16-08-2023 16:40
Actualizat: 18-08-2023 22:24

Iohannis, criticat de militarii în rezervă după ce și-a ținut soția de mână când a primit onorul militar: 'Confundă țara cu casa și onorul cu nevasta!'

Unii lideri confundă țara cu casa și onorul cu nevasta, a transmis generalul în rezervă Vasile Roman, după ce a văzut ceremonia la care a participat Iohannis alături de Carmen Iohannis, la 15 august, la Constanța. Generalul în rezervă se arată deranjat de faptul că președintele Iohannis a primit onorul, fiind de mână cu soția sa , Carmen Iohannis.

„Nu se cade ca leadershipul unei organizații/companii/țări să se facă de mână cu consoarta.

Spun asta pentru că am schimbat, la comanda unei unități, un ofițer a cărui nevastă intra în birou și se așeza pe scaunul lui.

Spun asta pentru că pe măsură ce am condus mai mulți oameni m-am ferit de a-mi invita soția la birou.

Spun asta pentru că i-am reproșat, destul de dur și vehement, unui domn faptul că i s-a adresat soției cu apelativul "doamnă general".

Spun asta pentru că majoritatea credem și știm că la baza succesului nostru stau soțiile și familia dar asta nu le poate oferi o bucată din leadership-ul instituției.

Spun asta pentru că observ că unii lideri (poate mai bine le-am spune șefi) confundă țara cu casa și onorul cu nevasta”, a spus Vasile Roman, pe pagina sa de Facebook.

Mai mulți rezerviști militari au comentat și ei în cheie critică gestul făcut de Iohannis, pornind de la comenatriul lui Vasile Roman.