Tânăr de 19 ani, mort în accidentul de pe DN1

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 16-08-2023 18:20

Un tânăr de 19 ani, care rămăsese încarcerat și care după extragere fusese supus manevrelor de resuscitare, a fost declarat de echipajele medicale, în urma accidentului produs miercuri după-amiaza pe DN1, în județul Sibiu.

„Un tânăr de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la fața locului. Medicul de urgență prezent la locul accidentului a declarat decesul acestuia”, a transmis ISU Sibiu, potrivit mediafax.

Potrivit aceleiași surse, au fost transportați la spital un bărbat de 37 de ani cu traumatism la mâini și escoriații, o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut și multiple contuzii și o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar.

IPJ Sibiu arată că accidentul în care au fost implicate două autoturisme a avut loc pe DN1, în zona centurii Avrigului.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între cele două mașini s-a produs o coliziune pe fondul unei depășiri neregulamentare. Autoturismele erau conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu, iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani, din Brăila.

Traficul în zonă este în continuare blocat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.