Nu se dezminte - După OrheiLand și GăgăuziaLand, Șor promite NordLand

Autor: Radu Pop, Redactor
Publicat: 20-08-2023 18:38

La Bălți va fi construit parcul de distracții NordLand, susține Marina Tauber, care a menționat că guvernarea nu va reuși să împiedice echipa lui Ilan Șor să realizeze visurile copiilor.

„Îmi pare foarte rău că încă nu am reușit să construim în Bălți mult-așteptatul NordLand, promis de către Ilan Șor și de mine în campania preelectorală din anul trecut pentru postul de primar al municipiului Bălți. Și, chiar dacă victoria noastră a fost furată, acum asta nu le va reuși. Și eu vă promit, dragii mei, că NordLand va exista la Bălți. Și noi, neapărat, vom avea posibilitatea să-l vizităm gratuit în fiecare zi, cât vom dori”, a spus Tauber, transmite Știri.md cu referire la NewsMaker.

De menționat că în aprilie, Ilan Șor a declarat că dacă Evghenia Guțul va obține victoria în Găgăuzia va construi GăgăuziaLand.

Înainte de aceasta, în 2018 – la Orhei, a fost deschis OrheiLand. Potrivit Centrului de Politici și Reforme, costul estimativ al parcului de distracții „OrheiLand” depășește suma de 16.000.000 de lei.