CFR Cluj învinge în deplasare pe FC Voluntari și urcă pe primul loc în clasament

Autor: Mirea Andreea
Publicat: 02-09-2023 21:49

CFR Cluj învinge în deplasare pe FC Voluntari și urcă pe primul loc în clasament

CFR Cluj a învins sâmbătă, în deplasare, pe FC Voluntari și a urcat pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal. Partida a făcut parte din etapa a VIII-a. Tot sâmbătă, FCSB joacă în Ghencea cu Univ.Craiova, informează Mediafax.

Partida FC Voluntari-CFR Cluj s-a terminat cu scorul 1-4. Atacantul Andrei Dumiter a înscris pentru gazde în minutul 27, dar CFR Cluj a întors rezultatul înainte de pauză. Primul gol al ardelenilor a fost înscris de nigerianul Philip Otele în minutul 42, iar croatul Karlo Muhar a marcat în minutul 45. În repriza a doua, Muhar a făcut dubla în minutul 58, iar Luka Juricic a stabilit scorul final în prelungiri.

În urma acestei victorii, CFR a urcat pe primul loc în clasament având 16 puncte adunate în șapte partide. FC Voluntari rămâne pe locul 6, cu 10 puncte acumulate în opt meciuri.

Derbiul etapei a VIII-a din Superliga de fobal se va desfășura tot sâmbătă, pe stadionul Ghencea. De la ora 21.45, FCSB va întâlni Univ. Craiova. Bucureștenii au 15 puncte din șase meciuri și cu o victorie vor reveni pe primul loc. Oltenii sunt pe locul 4 cu 14 puncte din șapte partide.

Vineri s-au desfășurat primele meciuri ale etapei a VIII-a. Petrolul Ploiești și Oțelul Galați au încheiat la egalitate, scor 2-2, în timp ce Rapid București a învins cu 4-0 formația Dinamo București.