Daniel Zamfir, după ce a auzit că PNL vrea să tragă o linie roșie: Nu mai merge cu fundul în două luntri

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 04-09-2023 11:26

Senatorul PSD Daniel Zamfir susține că în ședințele liberalilor aceștia s-au plâns de faptul că liderul partidului, Nicolae Ciucă, a dus PNL-ul la cheremul celor de la PSD și ar dori să tragă o linie roșie. Zamfir le transmite celor din PNL că ”nu mai merge cu fundul în două luntri” și trebuie să-și asume faptul că, pe vremea lui Florin Cîțu, au negociat un PNRR dezavantajos pentru țara noastră.

”DRAGI PNL-ISTI, CU FUNDU-N DOUA LUNTRI, NU MAI MERGE!

Aflam de la sedinta PNL ca majoritatea liderilor i-au reprosat presedintelui Ciuca ca partidul e la cheremul PSD.

Liderii astia care-i reproseaza lui Ciuca, se fac ca uita ca tot ei erau liderii care erau in #echipacastigatoare a lui #superman care si-a asumat in PNRR sa faca fix reformele fiscale pe care premierul Ciolacu e obligat sa si le asume acum ca sa luam banii din PNRR.

Aud acum de la unii liberali ca nu vor sa incalce nush ce principii liberale si ca au o linie rosie.

Pai, linia asta rosie de care vorbesc, nu puteau sa o puna pe masa Comisiei Europene la negocierea PNRR?

Ghinion! Premierul Ciolacu nu se joaca de-a guvernarea. Si nici nu face jocuri politice. Stabilitatea tarii e mai importanta decat orice calcul politic acum.

Dragi colegi liberali, hotarati-va!

Dupa cele doua accidente istorice din istoria partidului, Orban si Citu, pe care chiar voi i-ati rejectat, nu duceti in desuetudine si notiunea de raspundere!

Ori va asumati-va acum ceea ce liderul vostru Citu a negociat, in numele Romaniei, cu Comisia Europeana, ori nu va deosebiti cu nimic de gloata de palavragii useristi si auristi.