Accidentarea suferită de fundașul brazilian Arthur de la Bayer Leverkusen îl poate ține departe de teren până la finalul anului

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 11-09-2023 18:07

Bayer Leverkusen nu se va mai putea baza pe fundaşul Arthur timp de aproape trei luni, acesta suferind o accidentare gravă la coapsă, a anunţat gruparea din Bundesliga, scrie DPA.

Leverkusen a menţionat că Arthur a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în timp ce juca pentru echipa U23 a Braziliei, în Maroc, săptămâna trecută, conform agerpres.

Arthur, 20 de ani, a sosit la Bayer Leverkusen în această vară venind de la America Mineiro şi a ajutat echipa să câştige primele trei meciuri ale sezonului în Bundesliga.

"Este o accidentare groaznică şi un moment groaznic. Va avea nevoie de mai multe săptămâni pentru recuperare", a spus antrenorul Xabi Alonso.

Bayer Leverkusen este lider în Bundesliga după primele 3 etape cu 9 puncte, la egalitate cu a doua clasată, campioana Bayern Munchen, cele două formaţii urmând să se înfrunte vineri seara, pe terenul bavarezilor, în prologul etapei a 4-a a campionatului.