OFICIAL: Marco Verratti a semnat cu Al-Arabi

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 13-09-2023 20:29

Internaţionalul italian Marco Verratti a semnat cu clubul Al-Arabi SC (Qatar) după unsprezece ani petrecuţi la Paris SG, a anunţat miercuri clubul francez, scrie AFP.

Mijlocaşul de 30 de ani, favoritul multor suporteri ai lui PSG, nu a mai făcut parte din planurile clubului, care a schimbat strategia în această vară odată cu venirea antrenorului Luis Enrique. Marco Verratti 'a jucat un rol major în marea noastră istorie', a declarat preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, citat în comunicatul de presă al PSG, conform agerpres.

"Parisul, clubul şi suporterii săi vor avea întotdeauna un loc special în inima mea. Voi fi parizian pentru totdeauna", a spus, la rândul său, Marco Verratti.

Italianul se afla de luni seara la Doha, unde urma să treacă testele medicale şi apoi să semneze contractul cu Al-Arabi, unul dintre cluburile din capitala Qatarului.

Termenii contractului nu sunt încă cunoscuţi, dar informaţiile din presă sugerează un transfer în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro.