Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată! Cum a reacționat Anamaria Prodan

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 20-09-2023 11:11
Actualizat: 20-09-2023 11:12

Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tătic, iubita lui, Corina Caciuc, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au postat o imagine cu un tort pe pagina lui de Instagram, cu ocazia zilei acestuia de naștere. „La mulți ani, iubirea mea! 1+1=4. Tu ești lumea mea. Big brother”, a scris Corina în dreptul imaginii cu băiețelul ei și al lui Laurențiu.

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf și i-a urat multă baftă. „Familia mea îi urează multă baftă! Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să îi și crească. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Româniatv.net.

Reacția impresarei, după ce Laurențiu Reghecampf a lipsit de la petrecerea de ziua lui Bebeto

Petrecerea de ziua fiului lui Reghecampf și al Anamariei Prodan a avut loc la Snagov, iar tatăl acestuia nu a fost prezent pentru a-l sărbători pe Bebeto. Întrebată de jurnaliști cu privire la această situație, impresara a răspuns:

„Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”.