FCSB vrea să aducă un fundaș din Africa de Sud

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 20-09-2023 10:50

Clubul de fotbal FCSB este interesat în continuare de transferul fundaşului Reeve Frosler, de la Kaizer Chiefs, după ce a fost refuzat în primă instanţă de gruparea din Africa de Sud, susţine presa din această ţară.

FCSB l-a achiziţionat pe Siyabonga Ngezana de la Chiefs în iulie şi a făcut o ofertă şi pentru Frosler, respinsă în acel moment, conform Agerpres.

Când a fost întrebat de ce a eşuat transferul, Frosler a declarat că a înţeles decizia clubului de a-l păstra şi că nu va oferi alte informaţii pe acest subiect.

Totuşi, a ieşit la iveală faptul că dacă FCSB ar mai face o tentativă, clubul Kaizer Chiefs ar fi dispus să îi dea drumul.

''Am auzit că (FCSB) nu renunţă la el. Încă poate fi o achiziţie bună pentru echipă, mai ales acum că Ngezana s-a dovedit a fi o găselniţă pentru ei'', a declarat o sursă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, pentru cotidianul ''The Citizen''.

''Încă îl monitorizează pe el şi alţi jucători din PSL (liga sud-africană), deoarece au realizat că această ligă poate fi o mină de aur pentru ei. iar faptul că Frosler nu prea joacă ar putea însemna că Molefi Ntseki (antrenorul lui Chiefs) ştie că ar putea să nu-l aibă pentru mult timp. Nu poate construi echipa în jurul unui jucător care ar putea pleca în orice moment'', a mai spus sursa amintită.

Siyabonga Ngezana a fost integralist în ultimele două etape din Superliga României, în care FCSB a câştigat fără a primi gol.