VIDEO Atacantul Marcurs Rashford de la Manchester United și-a distrus Rolls Royce-ul de 700.000 de lire sterline

Autor: Alexandru Popescu
Publicat: 24-09-2023 15:46

Internaţionalul englez Marcus Rashford, atacantul echipei Manchester United, a scăpat nevătămat în urma unui accident rutier în care a fost implicat sâmbătă seara, informează BBC.

Accidentul s-a produs după ce jucătorii lui Manchester United au revenit la centrul de pregătire al clubului lor, în urma victoriei obţinute pe terenul nou promovatei Burnley (1-0), în Premier League, scrie agerpres.ro.

Fotbaliştii lui United s-au întors cu autobuzul la baza de antrenament de la Carrington, pentru a-şi recupera maşinile personale şi a se deplasa la casele lor.

În fotografiile şi filmările postate online după incidentul în care a fost implicat Rashford pot fi văzute daunele suferite de bolidul său Rolls Royce, în valoare de 700.000 de lire sterline, după ce a lovit un parapet de pe marginea şoselei.

Conform presei britanice, serviciile de urgenţă au sosit la faţa locului, dar Rashford nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Internaţionalul englez, în vârstă de 25 de ani, a fost integralist în partida de pe stadionul Turf Moor, câştigată de Manchester United graţie golului marcat de mijlocaşul portughez Bruno Fernandes.