Detaliul care răstoarnă ancheta în cazul morții lui DJ Lalla: un bărbat misterios a fost surprins de camere, imediat după deces

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 30-09-2023 10:21

Camerele de supraveghere ale unui hotel din Mamaia au surprins momentul în care trupul neînsuflețit al lui DJ Lalla a fost adus la mal. Pe imagini este surprins un bărbat care a stat timp de 6 minute lângă DJ Lalla, a văzut că este moartă, dar apoi a plecat fără să anunțe poliția.

Polițiștii încearcă acum să afle cine este bărbatul de pe plajă. Între timp, a fost stabilită și cauza morții. Laura Roșca a murit înecată în mare, iar raportul experților arată că aceasta nu a fost victima unei agresiuni.

Conform specialiștilor, Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla a murit înecată, în plămânii săi găsindu-se apă și nisip. Trupul nu prezenta urme de violență.

DJ-ul Laura era gazda unei emisiuni la postul Radio România 3 Net și era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

A stat la un prieten cunoscut pe TikTok

Laura Roșca venise pe litoral în urmă cu trei zile înainte de tragedie. Ea s-a cazat în stațiunea Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu o lună. Bărbatul, pe numele său Bogdan, a spus că s-a trezit cu ea la ușă și că i-ar fi spus că s-a certat cu iubitul, așa că a primit-o.

La audierile care au durat 10 ore, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că tânăra a plecat din locuința lui în dimineața în care a fost găsită moartă pe plajă. Tot el a mărturisit că artista ar fi vrut atunci să facă niște poze.