Şapte persoane care s-au luat la bătaie într-o parcare, trimise în judecată

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 03-10-2023 14:55


Şapte persoane care s-au luat la bătaie într-o parcare, în această vară, au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au trimis în judecată şapte persoane, care erau cercetate sub control judiciar, pentru încăierare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.
“În data de 21.06.2023, în jurul orei 21:20, în timp ce se aflau într-o parcare din municipiul Constanţa, două grupări au participat la o încăierare, prima fiind constituită din inculpaţii A.M., A.S. şi M.L., precum şi din alte persoane rămase neidentificate, iar cea de-a doua din inculpaţii M.O., A.G. şi A.S., precum şi din alte persoane rămase neidentificate. Pe timpul încăierării, inculpatul M.O. a fost lovit cu pumnul în zona feţei”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Scandalul a continuat câteva minute mai târziu, unul dintre cei implicaţi fiind înjunghiat.
“În jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe stradă, în zona Casei de cultură din municipiul Constanţa, aceleaşi două grupări au participat la o nouă încăierare. Membru în cea de a doua grupare a fost de această dată şi inculpatul A.O. În timpul încăierării inculpatul A.G. a fost înjunghiat în zona braţului stâng, iar inculpaţii A.S., M.O. şi M. L. au fost loviţi în zona feţei şi a trunchiului. Totodată s-a reţinut că în timpul celor două încăierări au fost tulburate ordinea şi liniştea publică”, au mai precizat procurorii.