AS Roma neagă debarcarea lui Jose Mourinho cu Hansi Flick, fostul selecţioner al naţionalei Germaniei

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 07-10-2023 13:45

Clubul de fotbal AS Roma a dezminţit sâmbătă că este gata să-l înlocuiască pe antrenorul său portughez Jose Mourinho cu Hansi Flick, fostul selecţioner al naţionalei Germaniei, informează agenţia ANSA.

Il Corriere dello Sport, ziar din capitala Italiei, a anunţat că Dan Friedkin, proprietarul Romei, este gata să-l înlocuiască pe Mourinho cu Flick dacă echipa va pierde meciul de campionat de duminică împotriva lui Cagliari.
Potrivit cotidianului, Friedkin a decis deja să renunţe la Mourinho după eşecul la scor din întâlnirea cu Genoa, 1-4, pe 28 septembrie, dar managerul Tiago Pinto l-a convins pe preşedinte să se răzgândească.

Roma a câştigat cele două meciuri pe care le-a disputat în Europa League, dar a început foarte slab sezonul în Serie A, având doar două victorii în şapte etape.

AS Roma a calificat drept "false" informaţiile potrivit cărora a luat în calcul demiterea lui Mourinho şi l-a contactat pe Flick.

Mourinho are contract până în iunie 2024 cu actuala sa echipă, unde a venit în vara lui 2021 şi cu care a câştigat Europa Conference League în 2021, iar în stagiunea trecută a disputat finala Europa League.