Accident grav lângă Sibiu. Două femei şi un copil de 5 luni au ajuns la spital

Autor: Alice Draghici
Publicat: 14-10-2023 17:41

Două femei, în vârstă de 38, respectiv 81 de ani, şi un copil în vârstă de 5 luni au ajuns la spital, în urma unui accident produs sâmbătă pe DN 14, la ieşirea din localitatea Agârbiciu spre Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate a rezultat că un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Vâlcea, a intrat în coliziune cu un tractor care circula în faţa sa, condus de către un localnic în vârstă de 51 de ani, după ce şoferul tractorului a virat la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu.

Două femei, în vârstă de 38, respectiv 81 de ani, şi un copil în vârstă de 5 luni, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital conştienţi.

SAJ Sibiu a trimis de urgenţă două echipaje de tip B la faţa locului.

''Cele două echipaje SAJ şi unul de la ISU au asistat medical patru persoane - două femei şi doi copii: femeie de 81 de ani cu luxaţie de umăr; femeie de 38 de ani cu traumatism toracic; copil 5 luni, cu traumatism cranio-cerebral (căzut din scoică); copil de 5 ani, fără traumatisme, merge cu mama la spital'', arată SAJ Sibiu, potrivit Agrepres.

În zonă se circulă îngreunat.