Polițiștii din Ilfov dau detalii despre un atentat anunțat în presă și care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA

Autor: Alexandru Popescu
Publicat: 15-10-2023 10:46
Actualizat: 15-10-2023 11:27

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat sâmbătă că nu a fost sesizat cu privire la un atentat care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA.

"Având în vedere materialul apărut în spaţiul public intitulat" Primul dosar de terorism deschis pe teritoriul României după atacul Hamas în Israel. A fost vizată o şcoală fondată de Ambasada SUA", Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov nu a fost sesizat în niciun mod cu privire la aspectele menţionate în articolul respectiv", se arată într-o precizare de presă.

Ar fi vorba despre American International School of Bucharest (AISB), care ar fi primit o amenințare semnată de al-Qaida. Instituția de învățământ a fost fondată de Ambasada SUA la București încă din 1962 și funcționează, în Voluntari, pe Șoseaua Pipera.