Cel mai cangerigen ingredient prezent în mâncarea din comerț! Atenție, nu e zahărul!

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 18-10-2023 21:02
Actualizat: 18-10-2023 21:07

Mulți dintre noi credem că dacă renunțăm la zahăr avem un stil de viață automat sănătos. Medicii oncologi spun însă că există ingrediente mult mai nocive, care se găsesc în toate produsele din comerț. Medicul Marius Văduva spune că din cauza acestui ingredient a izbucnit o adevărată epidemie de cancer.

”Există un top al alimentelor periculoase pentru organism. Mintea mea este formată și pentru bolile acestea oncologice, pentru că de ele mă ocup. Ordinea pe care o pun și le spun pacienților că au interdicție, topul începe cu ceva despre care nu cred că a mai spus cineva, o spun în premieră aici. Pe primul plan nu este zahărul, așa cum spune toată lumea, pe primul plan eu pun uleiul de palmier. De ce credeți că auzim că avem epidemie de cancer? Comunicate din Europa, s-a mărit numărul bolnavilor de cancer. Dar cine pune asta pe primul loc? Vă dau studii medicale, randomizate, făcute în Spania și confirmate de Cambridge, care arată clar că uleiul de palmier, în speță acidul palmitic din uleiul de palmier, este primul carcinogen care grăbește formarea metastazelor din corpul uman. Eu cred că sunt singurul care analizez cât acid palmitic este în corpul uman. Nu mai este cineva în România care să facă acest lucru. Din păcate, acest lucru îl fac pentru că acea persoană care vine la mine cu cancer să știu dacă va metastaza mai devreme sau mai târziu, a declarat" onco-nutriționistul Marius Văduva.