Victorie dramatică pentru echipa antrenată de Cosmin Olăroiu în Liga Campionilor Asiei

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 24-10-2023 11:41

Sharjah FC, echipă antrenată de românul Cosmin Olăroiu, a obţinut o victorie dramatică în Liga Campionilor Asiei la fotbal, 1-0 cu formaţia uzbecă Nasaf Qarşi, luni, pe teren propriu, într-un meci din Grupa B, potrivit Agerpres.

Caio a marcat singurul gol al meciului (45+5), dar finalul a fost unul pe muchie de cuţit.

Echipa din Emirate a rămas în zece oameni în min. 90+3, când Majed Hassan a primit al doilea cartonaş galben. Oaspeţii au avut un penalty, dar şutul lui Azizbek Amonov a fost apărat de portarul Adel Al Hosani.

"A trebuit să rezistăm în minutele adiţionale şi situaţia a devenit şi mai dificilă după ce Hassan a fost eliminat. Ne-au lipsit mai mulţi jucători din cauza accidentărilor. Totuşi, trebuie să-i mulţumi lui Hosani pentru penalty-ul apărat", a spus Olăroiu, citat de site-ul competiţiei.

"Meciul a avut două părţi, noi l-am controlat timp de 60 de minute, dar acest lucru s-a schimbat când am făcut schimbări din cauza accidentărilor. Le mulţumesc jucătorilor care au evoluat cu spirit de sacrificiu pentru a obţine cele trei puncte'', a mai comentat Olăroiu.

În celălalt meci al grupei, Al-Sadd (Qatar) a surclasat-o pe Al-Faisaly (Iordania) cu 6-0.

Sharjah ocupă primul loc, cu 7 puncte, urmată de Nasaf, 6 puncte, Al-Sadd, 4 puncte, Al-Faisaly, 0 puncte.

În optimile de finală se califică echipele care câştigă grupele, precum şi cele mai bune trei ecipe de pe locurile secunde din fiecare conferinţă a competiţiei.