Tânăra agresată sexual dezvăluie noi detalii în cazul Dani Alves: 'A încercat să mă forțeze..'

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 07-11-2023 15:31

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves este deţinut din 20 ianuarie în închisoarea Brians 2, situată la aproximativ 40 de kilometri de Barcelona, pentru că a agresat sexual o tânără. Presupusa victimă s-a plâns de acte care datează din noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în toaleta clubului de noapte Sutton, din Barcelona

Aflat în închisoare, brazilianul a acordat un interviu pentru La Vanguardia în luna iunie pentru a-şi cere scuze public soţiei sale. Dar luni, cotidianul madrilen AS a obţinut mărturia presupusei victime în vârstă de 23 de ani. Aceasta a oferit multe detalii despre cele întâmplate, conform news.ro.

"El era în spatele meu, iar eu îl aveam pe vărul meu în faţa mea. Apoi îmi amintesc că s-a îndepărtat şi mi-a făcut semn să vin spre el. Am crezut că poţi să vorbeşti cu el şi să vezi ce vrea şi nu m-am gândit la altceva. M-am dus acolo ca să vorbesc cu el. În niciun moment nu am ştiut unde mă duc. Îmi amintesc că m-am dus acolo unde era el, dar nu-mi puteam imagina unde mă ducea. Am ajuns acolo şi era o uşă, el a deschis-o şi am intrat. Când am intrat, am văzut în ce intram, am văzut că era o toaletă mică, am văzut că era foarte, foarte mică. Cred că atunci a început şocul meu", spune ea.

"Îmi amintesc că s-a aşezat şi am început să-i spun: "Trebuie să plec, trebuie să plec". Îmi amintesc că mi-a ridicat rochia şi m-a făcut semn să mă aşez pe el. Şi a început să-mi spună o mulţime de lucruri. A insistat să îi spun lucruri... şi din acel moment m-am împotrivit (...) M-a rănit la genunchi şi am sfârşit prin a mă răni. A încercat să mă oblige să fac sex oral. M-am tot îndepărtat, până când m-a apucat de gât şi a început să mă pălmuiască", a adăugat tânara.

Fostul jucător de la Barcelona şi PSG a decis, în august anul trecut, să nu facă apel împotriva trimiterii sale în faţa unui tribunal spaniol, pentru a nu întârzia procesul, chiar dacă contestă faptele. Brazilianul în vârstă de 40 de ani nu cunoaşte încă data procesului său şi rămâne în arest preventiv.