Euforie printre tricolori - Jucătorii au dat buzna la conferința de presă a lui Iordănescu: 'Au fost multe critici, multe jigniri'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 19-11-2023 01:54

Conferinţa de presă susţinută de selecţionerul României, Edward Iordănescu, după victoria cu Israelul (scor 2-1) a fost întreruptă de jucătorii echipei naţionale de fotbal, euforici după calificarea la Campionatul European din 2024.

Sărbătoarea începută pe teren după ultimul fluier al arbitrului a fost continuată de "tricolori" la vestiare, dar şi în sala de conferinţe a stadionului din Felcsut. Nicolae Stanciu, Andrei Burcă, Vasile Mogoş, Horaţiu Moldovan, Denis Alibec, Olimpiu Moruţan, Florin Niţă şi Adrian Rus l-au luat prin surprindere pe selecţioner care răspundea întrebărilor jurnaliştilor. Jucătorii l-au ridicat de pe scaun pe Edward Iordănescu şi au scandat împreună "România, România" cu tricolorul în spate.

Andrei Burcă a oferit şi o declaraţie în locul selecţionerului: "Am condus meciul. Meritam să câştigăm din prima repriză. Am avut mai multe ocazii, am fost peste ei. Mulţumim frumos, ne vedem în Germania". Jucătorii au părăsit apoi sala de conferinţe în aplauzele celor prezenţi.