Adrian Duicu, condamnat definitiv, ales în noua conducere PRO România. Ar fi făcut trafic de influență chiar în biroul lui Ponta

Autor: Alice Draghici
Publicat: 26-11-2023 20:25

Adrian Duicu, fostul șef al Consiliului Județean Mehedinți, condamnat definitiv cu suspendare, a fost ales în noua conducere a partidului Pro România.

Adrian Duicu a fost ales în noua conducere PRO România, în funcția de prim-vicepreședinte. Fostul șef al Consiliului Județean Mehedinți ar fi făcut trafic de influență chiar în biroul de premier al lui Victor Ponta, spuneau procurorii DNA în 2014.

Reamintim că Înalta Curte l-a condamnat, în 2017, pe Adrian Duicu, fostul șef CJ Mehedinți (ex-PSD, actual membru PRO România) la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

În referatul la dosarul de corupţie al lui Adrian Duicu, procurorii DNA susțineau că acesta şi-a folosit calitatea influentă pentru a determina o promovare în centrala Ministerului Afacerilor de Interne pentru Ştefan Constantin Ponea, şeful Poliției Mehedinți.

Procurorii susţineau că traficul de influenţă s-a făcut din biroul de premier al lui Victor Ponta de la Palatul Victoria.