Influencerița Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a făcut un moft de 70.000 de euro

Autor: Alice Draghici
Publicat: 27-11-2023 23:45

Alexia câștigă bani frumoși din meseria de influencer, renunțând demult să mai ia bani de la părinții ei, drept pentru care și-a permis să-și cumpere un BMW M240i pe care l-a tunat după pe placul ei.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012.

Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate.

Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi vad visul împlinit!”, se arată în mesajul postat de Alexia Eram, pe Instagram.