UPDATE - O femeie și un bărbat au murit în casă după explozia centralei termice - Mai multe elemente ale locuinţei s-au prăbuşit peste ei

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 02-12-2023 11:58
Actualizat: 02-12-2023 15:24

O explozie a centralei termice a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din judeţul Olt, iar în urma deflagraţiei mai multe elemente ale locuinţei s-au prăbuşit, iar două persoane au fost prinse sub dărâmături.

UPDATE 2 decembrie, ora 15.00: Bărbatul în vârstă de 72 de ani a decedat la spital

UPDATE 2 decembrie, ora 12.00:Au fost identificate cele două persoane surprinse sub dărâmături. O femeie, în vârstă 62 de ani, a fost găsită decedată și un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient, surprins parțial, la nivelul picioarelor.

A fost scos și bărbatul, conștient, și a fost preluat de echipajele medicale.

Știrea inițială:

“Explozie centrală termică, care nu a fost urmată de incendiu, în comuna Osica de Sus, cu prăbuşirea mai multor elemente ale locuinţei. Două persoane surprinse sub dărâmături, posibil o victimă decedată”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, conform News.ro.

Echipajele ISU Olt acţionează cu două containere de căutare-salvare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două autospeciale pentru primă intervenţie. De asemenea, la locul evenimentului sunt prezente şi trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.