Scene ireale la after-party, după balul bobocilor de la un liceu din Giurgiu. Concert cu îndemnuri la agresiune sexuală

Autor: Alice Draghici
Publicat: 04-12-2023 13:31

Sute de elevi, mulți dintre aceștia sub 14 ani, au cântat alături de mai mulţi trapperi pe versuri care îndeamnă la violenţă împotriva profesorilor, agresiune sexuală şi consum de droguri.

S-a întâmplat la un concert care a avut loc după balul bobocilor organizat de liceul "Ion Maiorescu", din Giurgiu.

Conducerea liceului spune că nu are nicio legătură cu organizarea after-party-ului și că efectuează o investigație cu privire la cele petrecute acolo.

Directoarea unității de învățământ afirmă că, din câte a auzit, artiștii invitați au fost selectați ca urmare a unui sondaj în rândul bobocilor. Printre aceștia s-a numărat și AlbertNBN.

Părinții elevilor au făcut chetă pentru a achita onorariul de 7.000 de euro.

Trapper-ul AlbertNBN, mesaj după balul bobocilor: "Sunt repetent, nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

"Ia-ți-o pe sor'ta, frate, ți-am f...t-o iară / P... sunt, să-mi mâncați p..a de c....a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

"Cichicean (Jackie Chan, n.r.), adu, c...e, nunceagul / Sunt din M6 și sunt Zorro cu briceagul / Am dat în el, l-a luat ambulanța cu sacul / Să-mi bag p..a, era băiat bun, săracul!"

"Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile / Crede c-o iau de nevastă, frate, și-a luat filme (?)"