Jennifer Aniston a vorbit despre scenele intime filmate cu partenerul de platou Jon Hamm

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 13-12-2023 10:58

Jennifer Aniston a vorbit despre scenele intime filmate cu partenerul de platou Jon Hamm. Actrița a spus că a refuzat „un coordonator de intimitate” în timp ce filma scene de sex pentru „The Morning Show", relatează Mediafax.

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre filmările scenelor de sex pentru serialul „The Morning Show", într-un interviu la Variety. Deși echipa de producție i-a propus să angajeze un coordonator de intimitate pentru aceste scene, ea a refuzat, spunând că se consideră suficient de experimentată pentru a gestiona situația fără ajutor, relatează Business Insider.

„Vin din vremurile de odinioară, așa că m-am întrebat: " a declarat Aniston, adăugând că echipa i-a explicat că un coordonator de intimitate este acolo pentru a întreba dacă totul este în regulă. Cu toate acestea, actrița a considerat că situația e destul de ciudată și a refuzat-o.

Deși coordonatorii de intimitate sunt obișnuiți în industria cinematografică pentru a asigura siguranța și respectarea limitelor actorilor în scenele intime, Aniston a subliniat că s-a simțit mereu „protejată" datorită regizorului serialului, Mimi Leder. De asemenea, a apreciat atitudinea colegului ei de platou, Jon Hamm, descriindu-l ca un gentleman care a fost mereu atent și a verificat dacă se simte bine în timpul filmărilor.

Actrița în vârstă de 54 de ani a subliniat că nu s-a simțit niciodată inconfortabil și că totul a fost foarte bine coordonat.

Aceasta reprezintă o perspectivă diferită în industria filmului, unde coordonatorii de intimitate sunt tot mai des angajați pentru a asigura un mediu sigur și respectuos în timpul filmărilor de scene sensibile, cum ar fi cele intime sau cele care implică nașterea și moartea.