'Rambo' vrea în Schengen! Mesajul tatuat pe piept de românul campion la box

Autor: Radu Pop
Publicat: 16-12-2023 18:11

'Rambo' vrea în Schengen! Mesajul tatuat pe piept de românul campion la box

Un boxer român, Florin Lambagiu zis Rambo, este noul campion la categoria super-mijlocie. Sportivul nu a uitat de scandalul Schengen, de faptul că România este ținută în șah de Austria și șia- tatuat un mesaj pe piept. Un român stabilit în Franța a ținut să imortalizeze momentul și l-a postat pe Facebook.

"Rambo este noul campion al categoriei super mijlocie după un meci dramatic. Mulțumim marelui campion Florin Lambagiu . Florin a transmis mesajul România Merita in Schenghen , si-a tatuat mesajul pe piept , fiind mândru ca e roman si încercând astfel sa arate importantă extinderii spațiului Schengen si celorlalți romani .

Subiectul extinderii spațiului Schengen nu mai este o problemă între România și Austria, este o problemă europeană, acolo trebuie tranșat acest blocaj în spiritul tratatelor Uniunii Europene și al acordului Schengen.

Nicio țară din Europa nu a fost pusă într-o situație atât de umilitoare precum suntem noi și vecinii bulgari tratați.

Noi așteptăm de 16 ani și negociem doar când există presiune publică, pe care o exercită românii uimiți de obrăznicia cu care unele state disprețuiesc regulile Uniunii Europene", se precizează în postarea de pe Facebook.