Mihai Mărgineanu șterge pe jos cu presa din România: Joacă un mare rol în tâmpirea oamenilor

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 18-12-2023 21:31
Actualizat: 21-12-2023 05:51

Cântărețul Mihai Mărgineanu șterge pe jos cu presa din România, după ce o revistă a acordat unei activiste titlul de Femeia anului. Mărgineanu spune că presa nu e în măsură să facă astfel de catalogări sau să ofere astfel de distincții.

"Eu nu inteleg cum o revista isi poate permite sa declare ca o anume femeie este : Muierea Anului ?!!?!", a scris Mărgineanu pe Facebook.

"Exact cum isi permite soferul de la UBER sa-i dea clietului o nota.

de Doamnele care au construit un spital de "n-a vazut Parisul" presa nu zice nimic pentru ca nu e cu "soc-cutremur-moarte-crima-bataie-viol"

Stiti ce reprezinta, de fapt, aceste "premii" ? Un fel josnic a unor fituici nevandute ca sa mai faca un pic de valva in jurul lor, sperand ca al anul isi vor face target-ul la vanzarea de spatiu de publicitate printre textele insipide pe care le scriu redactorii lor neinpirati .

Si inca o data vin zi zic ca presa si televizorul au un mare rol in tampirea sau luminarea oamenilor simpli ( a se intelege prin om simplu ala care se uita la teveu si citeste DOAR presa )", mai consideră artistul.