Man City, amendată cu 120.000 de lire sterline după remiza cu Spurs

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 18-12-2023 20:00

Manchester City a fost amendată cu 120.000 de lire sterline de către Football Association după ce jucătorii săi au protesta vehement la adresa arbitrului la finalul meciului cu Tottenham Hotspur încheiat cu o remiză dramatică (3-3) în Premier League, la începutul acestei luni.

Mai mulți jucători de la City l-au înconjurat pe arbitrul Simon Hooper la finalul meciului din 3 decembrie, după ce acesta a oprit jocul în momentul în care Jack Grealish a ajuns în fața porții, invocând un fault asupra lui Erling Haaland, în faza premergătoare, după ce anterior a dat undă verde pentru continuarea jocului, potrivit mediafax.

"Manchester City FC a recunoscut că nu a reușit să se asigure că jucătorii săi nu s-au comportat într-un mod necorespunzător în timpul minutului 94. O comisie de reglementare independentă a impus această sancțiune în urma unei audieri", a precizat luni federația engleză de fotbal (FA).

City a remizat pentru a treia oară consecutiv în campionat, Dejan Kulusevski, de la Tottenham Hotspur, egalând cu o lovitră de cap în minutul 90, după ce golul lui Grealish din minutul 81 părea să fi asigurat victoria.