Fiica fostului jucător camerunez Samuel Eto'o îl acuză de neglijarea întreținerii ei

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 20-12-2023 15:52

Una dintre fiicele lui Samuel Eto'o, actualul preşedinte al Federaţiei cameruneze de fotbal, l-a denunţat pe fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Inter Milano pentru că nu s-a ocupat de întreţinerea ei, informează agenţia EFE.

Annie, fiica naturală de 22 de ani a lui Eto'o, în vârstă de 22 de ani, născută dintr-o relaţie extraconjugală cu o italiancă şi recunoscută în 2004 de un tribunal din Palma de Mallorca (Spania) drept fiica biologică a fostului jucător, s-a adresat unei instanţe din Italia (Tribunalul din Milano) pentru a-şi denunţa propriul tată care nu s-a ocupat de întreţinerea sa şi de studiile sale, care au fost suportate în totalitate de mama sa, potrivit Agerpres.

Studenta, care a devenit majoră, a depus personal plângerea şi a afirmat că încă nu este independentă financiar, reclamând ca tatăl său să-şi achite în primul rând obligaţiile morale, înainte de cele financiare.

Într-o altă plângere, formulată de mama fetei pe când aceasta era minoră, s-a soldat cu o decizie judecătorească în 2015, care îl obliga pe fostul jucător să plătească 10.000 de euro pe lună pentru întreţinerea fetei.

Dar, conform publicaţiei La Repubblica, Eto'o nu s-ar fi achitat de obligaţii şi ar fi acceptat chiar şi o sentinţă de trei luni de închisoare a unei instanţe din Cagliari în 2019, sentinţă nepusă însă în practică.