Actorul portorican Kamar de los Reyes a încetat din viață la vârsta de 56 de ani

Autor: Cimpean Ana-Maria
Publicat: 26-12-2023 18:36

 

Actorul portorican Kamar de los Reyes, cunoscut pentru portretizarea lui Antonio Vega în telenovela One Life to Live și pentru rolul lui Raul Menendez din Call of Duty: Black Ops II, a murit la vârsta de 56 de ani.

De los Reyes a murit în ajunul Crăciunului, în urma unei scurte lupte cu cancerul, a declarat Lisa Goldberg, publicista soției sale, Sherri Saum, într-un comunicat citat de Sky News.

În comunicat se precizează că "a trăit în Los Angeles, însă inima lui nu a părăsit niciodată Puerto Rico" și că a fost activ în eforturile de recuperare după uraganul Maria, care a lovit insula în 2017.

De los Reyes s-a născut în San Juan, capitala insulei caraibiene, în 1967 și a crescut în Las Vegas, potrivit unei biografii furnizate de familia sa, care a precizat că a prins microbul actoriei când a ajuns în Los Angeles, la sfârșitul anilor 1980.

Printre primele sale roluri se numără Pedro Quinn în piesa de teatru off-Broadway din 1994 Blade to the Heat și Ferdinand în aclamata producție a regizorului George C Wolfe, The Tempest.

Marea sa șansă a venit când a fost distribuit în rolul lui Antonio Vega, un fost membru al unei bande, devenit avocat și ofițer de poliție, în telenovela One Life To Live. A fost prima dramă din SUA care a prezentat în primul rând personaje diverse din punct de vedere etnic și socioeconomic și care a pus în mod constant accentul pe problemele sociale.

A apărut în serial timp de peste un deceniu.