Suma uriașă câștigată de un român din Spania la loteria de Anul Nou: 'Pot să plec liniștit în România' / VIDEO

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 09-01-2024 14:11

Un rezident român al orașului Viveiro, din Spania, a câștigat o sumă mare de bani la loteria de Anul Nou, cu un bilet câștigat la un bar local, numit Luar.

Fericitul câștigător, numit doar cu inițiale, M.T.P., muncitor în construcții, nu a stat pe gânduri după ce a aflat marea veste și s-a întors la local pentru a sărbători. Despre premiul de 200.000 de euro, românul a declarat că îl va folosi pentru a-și acoperi cheltuielile curente și pentru a-și permite câteva plăceri, scrie La Voz de Galicia.

Potrivit cotidianului spaniol, biletul românului a avut singura combinație câștigătoare vândută la bar, ceea ce i-a adus satisfacție și patronului localului, Jacobo Basanta Labayén.

Acesta a menționat că este întotdeauna o bucurie să ofere astfel de premii clienților, și se arată încântat de faptul că norocul i-a ajutat pe acești câștigători să își îndeplinească anumite vise sau să facă față cu mai multă ușurință anumitor aspecte financiare ale vieții lor.

Românul fericit a apărut la barul Luar duminică, în jurul orei 13:30, la o oră după ce a fost anunțat câștigătorul loteriei de Anul Nou.

Într-o atmosferă de petrecere, M.T.P. a menționat că planificase să meargă în România în martie și că acum va face acest lucru cu mult mai multă ușurință financiară.

Biletul câștigător, în valoare de 200.000 de euro, a fost vândut printr-o mașină automată la barul Luar din Viveiro.

Este demn de menționat că norocul nu a bătut doar la ușa acestui bar, ci și în alte localități din regiune. În Vegadeo, un alt bilet câștigător a fost achiziționat tot de la o mașină automată, de data aceasta într-un local numit Asturias.

Loteria de Anul Nou a adus bucurie și surprize în numeroase localități, cu premii în bani care au fost distribuite generos în comunitățile respective.