Maria Grapini continuă să persevereze în a fi ea însăși: explică 'filozofia fiscală' și își dă like la propriile postări

Autor: Alice Draghici
Publicat: 10-01-2024 14:14
Actualizat: 10-01-2024 15:17

Europarlamentara Maria Grapini vorbește pe unul dintre conturile sale de Facebook despre ”filozofia fiscală”, în timp ce pe un altul și-a dat like de două ori la propria postare, despre ea însăși.

”Regret ca ministrul finantelor nu a inteles ca filizofua fiscala inseamna: putin de la multi! Presiunea fiscala pe firmele micro, mici si mijlocii duce fie la inchidere fie la evaziune!”, scrie Grapini cu o mânie proletară egalată doar de hilara greșeală de scriere, necorectată după nici 3 ore de la postare, semn că europarlamentara s-a resemnat de mult cu propria condiție.

Condiție în care propria soră și familia reprezintă lucruri cu totul distincte, după cum reiese dintr-o altă postare a Mariei Grapini, făcută cu o zi înainte.

”Am petrecut Craciunul, Anul Nou, Boboteaza, in familie si cu sora mea!”, a scris europarlamentara pentru care sora unui om nu face parte din familia acestuia.

Pe cealaltă pagină a sa, Maria Grapini Europarlamentar, politiciana ne invită la noi lecții de râs. Amuzant este obiceiul de a-și da like la propriile postări.

Uneori chiar de două ori, de pe ambele sale conturi, la câte o postare laudativă despre ea însăși.

Europarlamentara PUSL este, de altfel, celebră doar pentru încrâncenările sale gramaticale de pe Facebook. A inventat țara ”Letiția”, s-a felicitat singură printr-o postare despre ea însăși, la persoana a III-a, iar când fiul ei a împlinit 39 de ani a scris că i-a dat viață ”în urmă cu câteva ore”, notează stirileprotv.ro