Un traficant de droguri a fost arestat după ce a fost prins în flagrant cu 70 de grame de cristal

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 14-01-2024 14:51

Un traficant de droguri a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant cu 70 de grame de cristal (3-CMC) în maşină, informează, duminică, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut sâmbătă şi prezentat judecătorilor Tribunalului Satu Mare, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 e zile.

"Măsura a fost luată după ce inculpatul a fost prins în flagrant deţinând în autoturism în scopul comercializării, cantitatea de aproximativ 70 grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), ascunsă în diverse spaţii din habitaclu. Ulterior, în urma punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară au fost identificate şi ridicate 53 de plicuri conţinând substanţă porţionată, pregătite pentru a fi puse în vânzare, o cutie şi 3 plicuri cu substanţă cristalină, 36 de plicuri transparente cu urme de substanţă, un cântar de precizie, o sabie, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă", precizează sursa citată.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.