Scene amuzante la o nuntă din Buzău! O invitată s-a îmbătat și a furat mașina lăutarilor

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 17-01-2024 04:00

Scene amuzante la o nuntă din Buzău! O invitată s-a îmbătat și a furat mașina lăutarilor

O tânără din Prahova a avut parte de peripeții, atunci când a ajuns la Buzău, pentru a participa la o nuntă. Totul a fost frumos, până evenimentul s-a terminat, însă după aceea, până și polițiștii au rămas surprinși.

O tânără din Prahova, sosită la Buzău pentru o nuntă, nu va uita prea curând evenimentul la care a participat. Sau, mai bine spus, ceea ce s-a întâmplat după, pentru că la finalul unei nopți de distracție a ajuns direct în fața polițiștilor.

O prahoveanca de 29 de ani a fost invitată la o nuntă organizată la Buzău, în weekend. Spre dimineață, când petrecerea s-a terminat, tânăra ar fi căutat o mașină care să o ducă la hotelul unde era cazată.

Tânăra ar fi rugat pe cineva să îi cheme un taxi, însă nu ar mai fi mai avut răbdare să aștepte.

Apoi, aceasta a observat o dubiță lăsată de lăutarii ce urmau să plece, în fața restaurantului, cu motorul pornit, moment în care s-a gândit la o soluție pentru a ajunge mai repede la hotelul la care era cazată.

Tânăra din Prahova s-a urcat la volan și a plecat spre hotel. Cum însă era sub influența alcoolului, nu a reușit să mențină direcția și a lovit dubița pe traseu.

A ajuns la hotel și a lăsat mașina în parcare

În cele din urmă, femeia a ajuns la hotel, a lăsat mașina în parcare și a urcat în cameră, acolo unde a fost găsită de polițiști, chemați în ajutor de lăutarii care nu și-au mai găsit mașina, potrivit SansaNews.ro, anunță romaniatv.net.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant.

Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucat emana halenă alcoolica, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”.

Femeia de 29 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.