O femeie a decedat într-un incendiu izbucnit în apartamentul său - 28 de persoane evacuate din bloc

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 23-01-2024 10:46

O femeie de 86 de ani a decedat marţi dimineaţă, într-un incendiu izbucnit în apartamentul său situat într-un bloc din municipiul Galaţi, pe timpul intervenţiei pompierilor fiind evacuate 28 de persoane, 24 adulţi şi 4 copii, informează ISU Galaţi, potrivit Agerpres.

ISU Galaţi a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajări de fum la pe scara 3 a blocului C33 din strada. Regiment 11 Siret, municipiul Galaţi.

"S-au deplasat la intervenţie două autospeciale de stingere, o descarcerare, o autoscară mecanică, o autospeciala pentru victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ. Pe timpul lichidării incendiului, au fost evacuaţi din bloc 24 adulţi şi 4 copii, care au fost ţinuţi la căldură în ambulanţe. Nu a solicitat nimeni transport la spital. Proprietara apartamentului afectat de incendiu, o vârstnică de 86 ani, a fost găsită decedată, din cauza intoxicării cu fum", potrivit ISU Galaţi.

Cauza probabilă a producerii incendiului este un reşou uitat în priză, pe care au căzut materiale combustibile, mai precizează ISU Galaţi.