Flutur îl pune la punct pe Simion

Autor: Radu Pop, Redactor
Publicat: 28-01-2024 08:52

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, îl pune la punct pe liderul AUR, George Simion. Acesta trece la fapte și îl invită pe Simion, astăzi, începând cu ora 15.00, la o discuție civilizată despre problemele județului.

Mai mult, acesta îi lansează și o provocare: „Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a transmis Gheorghe Flutur.

Amintim că George Simion a anunțat pentru astăzi, la ora 15.00, un miting anti-Flutur în fața Casei de Cultură, acolo unde de la 13.00 la 15.00 va fi o ședință a PNL.

Sucevenii și nu numai așteaptă să vadă reacția lui George Simion și răspunsul acestuia la “propunerea bărbătească“ a lui Flutur. Rămâne de văzut dacă acesta este în stare să răspundă pe măsură provocării liderului liberal sau va merge pe varianta care l-a consacrat - aceea de a striga în portavoce, în stradă, și de a fi live pe rețelele sociale în timp ce face circ.

Confruntarea Flutur – Simion are loc după ce AUR a organizat de Ziua Principatelor Române, în urmă cu câteva zile, la Suceava, o manifestație la care i-a cerut demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea Consiliului Județean.