Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, la Roman

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 05-02-2024 09:19

Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, în municipiul Roman, a informat, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, potrivit Agerpres.

La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Un autoturism în care se aflau trei persoane - doi adulţi şi un copil - a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac de pe spaţiul verde. Toate cele trei persoane s-au autoevacuat. Două persoane, o femeie şi un bărbat au necesitat îngrijiri medicale. Aceştia au fost preluaţi de echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie în vârstă de 31 ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Smirodava ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac de pe spaţiul verde", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.