George Simion, trădat în prag de alegeri. Rămâne fără lideri de organizații în țară. Scandal total în partid

Autor: Alice Draghici
Publicat: 09-02-2024 11:10

Este scandal total în AUR, după ce nu mai puțin de 15 filiale din Mehedinți s-au alăturat organizației locale a PNL, condusă de Virgil Popescu.

Între fostul ministru al Energie și George Simion există o adversitate personală, cei 2 fiind protagoniștii mai multor incidente, chiar și în plenul Parlamentului.

Și în Timișoara sunt probleme pentru partidul condus de Simion. Președintele filialei a părăsit formațiunea, acuzându-i pe liderii de la centru că nu respectă principiile pe care s-a construit proiectul politic.

Liderii de organizații acuză AUR de nerespectarea principiilor de bază ale partidului

Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei și lider al PNL Mehedinți, a anunțat că organizația a devenit mai puternică, după ce mai multe filiale AUR din județ, inclusiv fostul președinte al AUR Mehedinți, s-au alăturat Partidului Liberal.

Mai mult, AUR a întâmpinat probleme și în județul Timiș, unde doi membri cu funcții importante au demisionat la doar câteva zile distanță. Purtătorul de cuvânt al filialei, Cornel Iureș, a anunțat că iese din partid, iar, la scurt timp, acesta a fost urmat și de Ovidiu Szime, președintele AUR Timișioara.

Acesta s-a dezlănțuit pe Facebook și a acuzat conducerea că nu respectă principiile care stau la baza formațiunii politice.

Contactat de Digi24.ro pentru a afla care este motivul demisiei șefului de la Timișoara, George Simion a declarat: ”Era ginerele unui pesedist notoriu, Pavel Kasai, și când l-am pus să treacă testul adevărului, adică să pună lumânări la PSD, l-a picat”.

Citește și: PNL a racolat 15 organizații AUR formate din 'adevărați patrioți'