Sven-Goran Eriksson va fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 13-02-2024 15:29

Sven-Goran Eriksson va fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical. Asta în urma unei inițiative a fanilor echipei care vor să-i îndeplinească lui Eriksson una dintre ultimele dorințe. Recent, Eriksson a dezvăluit că este pe moarte și că regretă că nu a putut să o pregătească pe Liverpool.

Fanii lui Liverpool au cerut conducerii clubului să îi permită lui Sven-Goran Eriksson, bolnav de cancer în stadiu terminal, să-și realizeze dorința de a conduce echipa, potrivit mediafax.

„Suntem încântați să confirmăm că Sven-Goran Eriksson va face parte din echipa de conducere a LFC Legends pentru meciul împotriva lui Ajax Legends de la Anfield, pe 23 martie”, a anunțat clubul Liverpool, potrivit Sky News.

Celebrul antrenor de 75 de ani va conduce echipa într-un meci caritabil.

Sven-Goran Eriksson a pregătit Anglia între 2001 și 2006 în echipa în care se aflau David Beckham, Steven Gerrard și Frank Lampard. De asemenea, a mai pregătit Mexic, Coasta de Fildeș și Filipine, dar și echipe de club precum Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Leicester și Manchester City.