Remize cu acelaşi scor, 1-1, la Udine şi Empoli

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 18-02-2024 18:19


Echipa italiană Empoli a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AC Fiorentina, în etapa a 25-a din Serie A. Într-un alt meci, Udinese şi Cagliari au terminat indecis, scor 1-1, potrivit news.ro

Oaspeţii au deschis scorul la Empoli, în minutul 29, prin Lucas Beltran, iar un minut mai târziu antrenorul lui Empoli, Davide Nicola, a decis să îl introducă în joc pe mijlocaşul român Răzvan Marin, în locul accidentatului Alberto Grassi. Fiorentina a mai avut o bară în minutul 42, prin Lucas Martinez, iar la pauză a intrat cu avantaj minim.

În partea secundă Empoli a obţinut un penalti, transformat de Mbaye Niang, în minutul 56. Răzvan Marin a avut un şut puternic de la distanţă, în minutul 64, dar până la final nu s-a mai întâmplat nimic şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În clasamentul din Serie A, Empoli e pe locul 16, cu 22 de puncte, iar AC Fiorentina se află pe locul 7, cu 38 de puncte.

Într-un alt meci al etapei, Udinese şi Cagliari au terminat 1-1, prin golurile reuşite de Zemura, în minutul 14, pentru gazde, şi de Gaetano, în minutul 44, pentru oaspeţi.