Piedone cere Parlamentului să plătească taxe în Sectorul 5

Autor: Radu Pop
Publicat: 20-02-2024 21:34

Instituția „Palatul Parlamentului”, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, este obligată să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale și chirii către Sector, spune primarul Cristian Popescu Piedone.

„Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci… Parlamentul României trebuie să plătească o parte din veniturile provenite din afaceri către cetățenii Sectorului 5”, spune primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, marți, pe pagina sa de Facebook.

Acesta adaugă că atunci când i-a fost cel mai greu, „o parte însemnată dintre cetățenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curățat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpușarii politicii anti-oameni și mi-au oferit încrederea și inima lor”, astfel că el nu îi va uita toată viața, la fel cum nu îi va uita nici pe cei care „l-au luat nevinovat la pușcărie”.

Astfel, în numele cețățenilor Sectorului 5, primarul Cristina Popescu Piedone anunță că Instituția „Palatul Parlamentului”, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, conform legilor României, este „obligată să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale și chirii către bugetul local al Sectorului 5, pentru dezvoltarea Sectorului 5 și pentru confortul urban al cetățenilor domiciliați în Sectorul 5”.

„Astăzi (marți - n.r.) am discutat subiectul cu oficialii administrației Palatului Parlamentului și le-am depus solicitarea ca atare! Rog responsabilii destinatari să respecte legile României și cetățenii Sectorului 5!”, mai spune Piedone.