Serie A: AC Milan a învins-o pe Lazio, într-un meci în care gazdele au avut trei jucători eliminați

Autor: Daniel Mihai Dragomir
Publicat: 02-03-2024 03:21

Echipa italiană AC Milan a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea Lazio Roma, în etapa a 27-a din Serie A. Gazdele au încheiat meciul în opt jucători, informează news.ro

Gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 8, apoi Maignan a blocat la Luis Alberto, în minutul 39, pentru ca repriza să se încheie cu ocazia oaspeţilor, care au ratat prin Pulisic, în minutul 45+1. Lazialii au rămas în zece din minutul 57, cînd Luca Pellegrini a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În minutul 77 arbitrul Di Bello a anulat un gol al milanezilor, pentru o poziţie de ofsaid la Rafael Leao, dar oaspeţii nu au renunţat şi Noah Okafor a înscris golul victoriei în minutul 88, iar partida s-a încheiat cu victoria lui Milan, scor 1-0, nu înainte ca Lazio să primească alte două cartonaşe roşii: Adam Marusic (min. 90+4) şi Guendouzi (min. 90+6).

Echipa lui Stefano Pioli este pe locul al treilea în ierarhia campionatului, cu 56 de puncte, în vreme ce Lazio este pe locul 9, cu 40 de puncte.