Un nou furt de documente legate de Jocurile Olimpice de la Paris

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 04-03-2024 22:29

O angajată din conducerea spitalului Avicenne din Bobigny a rămas recent fără laptopul în care se aflau documente referitoare la logistica pentru Jocurile Olimpice de la Paris, relatează L'Equipe, citând Actu17.

La câteva zile după judecarea la Paris a unui bărbat care a furat din Gara de Nord o geantă în care se afla un computer cu planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice, un alt caz similar a avut loc vineri la Drancy, în Seine-Saint-Denis, conform News.ro.

Potrivit Actu17, unei angajate din conducerea spitalului Avicenne din Bobigny i-a fost furat şi computerul de serviciu din parcarea unui centru comercial. În interior se aflau documente confidenţiale referitoare la Jocurile Olimpice. O plângere pentru "furt cu prejudiciu" a fost depusă şi o anchetă este în curs de desfăşurare.

Informaţiile de pe laptop referitoare la Jocurile Olimpice nu erau confidenţiale", a declarat procurorul general pentru Actu17. Acestea erau destinate să fie făcute publice, în special privind planurile de trafic (logistice) ale diferitelor spitale din departament", potrivit aceleiaşi surse.