VIDEO | Alertă la un spital din Germania: Poliția a înconjurat clădirea, după ce o femeie în vârstă de 65 de ani s-a baricadat într-o cameră

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 04-03-2024 23:44

Poliția a înconjurat un spital din Germania după ce o femeie s-a baricadat într-o cameră.

Polițiștii au fost chemați la spitalul Luisenhospital din Aachen în urma unor informații privind o posibilă situație de "ostatici". Poliția din oraș a declarat acum că o femeie în vârstă de 65 de ani "s-a baricadat" în interiorul uneia dintre camerele clinicii, înainte ca personalul să observe că din locul în care se afla aceasta ieșea fum, conform CNN.

Incidentul cu "ostatici" de la Aachen: O femeie, în vârstă de 65 de ani, s-a baricadat în camera de spital "din care ieșea fum

Poliția germană a înconjurat spitalul Luisenen din orașul Aachen după ce o femeie "înarmată" s-ar fi baricadat în interiorul unei camere de spital în timp ce pacienții erau evacuați.

Vehicule de urgență ale pompierilor sunt parcate în fața unui spital din Aachen

Poliția a înconjurat un spital din Germania, după ce o femeie s-a baricadat într-o cameră. Polițiștii au fost chemați la spitalul Luisenhospital din Aachen, în urma unor informații privind o potențială situație de "luare de ostatici". Poliția din oraș a declarat acum că o femeie în vârstă de 65 de ani "s-a baricadat" în interiorul uneia dintre camerele clinicii, înainte ca personalul să observe că din locul în care se afla aceasta ieșea fum.

Un amplu dispozitiv de poliție a rămas luni seara în zona din jurul spitalului. Se înțelege că pacienții din camerele din jur au fost evacuați din clădire, fără a fi raportate răniți până la ora redactării acestui articol.

Zona din jurul spitalului din oraș a fost înconjurată de "polițiști puternic înarmați, cu căști, veste de protecție și mitraliere", ca răspuns la informațiile privind prezența unei femei "înarmate" la fața locului, relatează publicația germană Bild. Într-o declarație publicată luni seară, poliția din Aachen a declarat "Conform informațiilor actuale, o femeie (65 de ani) a intrat în spital după-amiază.

"La scurt timp după aceea, angajații au observat că în apropierea femeii s-a format fum. Femeia de 65 de ani s-a baricadat acum într-o cameră. Camerele din jur au fost evacuate. Forțele speciale se află la fața locului".

Luisenhospital este o clinică cu 378 de paturi și 12 departamente specializate. Spitalul are în jur de 1.600 de angajați.