Fiul unui om de afaceri sirian a fost înjunghiat la Brăila în plină stradă

Autor: Radu Pop
Publicat: 10-03-2024 12:49
Actualizat: 10-03-2024 14:32

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Brăila, fiul unui om de afaceri, a fost înjughiat de un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, tot din Brăila, conform ziarulcomunitatea.ro.

”Se plimba cu prietena lui, când a fost atacat. L-a înjunghiat de două ori, o dată în zona rinichilor apoi a fugit”, a declarat unchiul tânărului

Atacul s-a petrecut sâmbătă seara. Omran A. a fost transportat, în stare gravă la spital, și a fost băgat imediat în operație.

„Am înțeles că este foarte grav. Nu știm cine ar fi putut să facă asta. Nu cred că e vorba despre o răzbunare, noi suntem bine cu toată lumea. Avem prieteni români, suntem oameni muncitori, nu avem probleme”, a mai declarat unchiul victimei.

Tânărul înjunghiat este fiul unui om de afaceri sirian, stabilit de ani de zile în Brăila, dar familia lui a intrat în vizorul autorităților, la un moment dat, când s-a vorbit despre legăturile pe care le-ar avea cu grupările teroriste coordonate de Statul Islamic. Doi cetățeni sirieni, din familia adolescentului, au fost atunci expulzați.