Atac cu drone rusești în sudul Ucrainei - Cel puțin 11 persoane au fost rănite

Autor: George Traicu
Publicat: 25-03-2024 08:17

Cel puțin 11 persoane au fost rănite în urma unui atac cu drone rusești în sudul Ucrainei, anunță luni autoritățile. Un incendiu a izbucnit la o importantă centrală electrică rusă după ce dronele ucrainene au atacat zona.

Kievul a declarat că dronele rusești au lovit regiunile sudice Mykolaiv și Odesa, relatează AFP.

"Inamicul a atacat din nou regiunea Odesa cu drone", a declarat guvernatorul Oleg Kiper într-o postare pe Telegram, în primele ore ale zilei de luni.

"Infrastructura energetică a fost avariată și nu există alimentare cu energie electrică în unele părți ale (orașului) Odesa", a adăugat el.

Aproximativ 11 persoane au fost rănite în orașul Mykolaiv din sudul țării în urma unui atac cu drone rusești, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Nataliya Gumenyuk, într-un interviu la televiziunea națională.

În Rusia, un incendiu a izbucnit la o centrală electrică din regiunea sudică Rostov, a declarat guvernatorul local, după un val de atacuri cu drone ucrainene în zonă.

Două unități energetice de la centrala electrică Novocherkassk - una dintre cele mai mari din sud-vestul Rusiei - au fost scoase din funcțiune, a declarat guvernatorul Vasily Golubev într-o postare pe Telegram.