Traficul pe Pasajul Băneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri și sâmbătă noaptea

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 29-03-2024 11:47

Traficul pe Pasajul Băneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri noaptea, pentru instalarea unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa. Se va restricționa circulația pe banda I pe sensul de intrare în București, potrivit mediafax

„În noaptea de 29/30.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa, se va restricționa banda I de circulație în Pasajul Baneasa (intersecția Bd. Aerogării x Șos. București-Ploiești x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de intrare in Municipiul București. De asemenea, în noaptea de 30/31.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa, se va restricționa banda I de circulație în Pasajul Baneasa (intersecția Bd. Aerogării x Șos. București-Ploiești x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de ieșire din Municipiul București”, anunță Poliția Rutieră.

Polițiștii solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.