Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 31-03-2024 15:42

Farul Constanța este noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal, după victoria din weekend împotriva Universității Cluj.

Farul Constanța ajunge la 4 victorii consecutive, după ce a reușit să o învingă acasă pe Universitatea Cluj, scor 1-1. Golul a fost marcat de Claudia Chiper.

În urma acestui rezultat, Farul a detronat-o pe Politehnica Timișoara din fruntea clasamentului, devenind astfel noul lider al SuperLigii Feminine.

Politehnica Timișoara a continuat seria de rezultate negative după încă o înfrângere, de această dată împotriva echipei FK Csikszereda. Politehnica a pierdut poziția de lider, după ce condusese ierarhia SuperLigii Feminine în ultimele 9 etape, inclusiv sezonul regular, scrie FRF.

FK Csikszereda obține prima victorie din play-off chiar împotriva liderului dinaintea acestei etape, și se apropie de podium, afându-se astfel la doar 5 puncte în spatele ocupantei locului 3, Universitatea Cluj.

„Lupta la titlu pare că se va da între primele 3 clasate, iar deocamdată nimic nu pare deja câștigat. Mai sunt multe puncte puse în joc, iar play-off ul ne poate oferi și mai multe surprize”, potrivit frf.ro.