Eveniment marcă a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României: Spectacol de teatru de excepție, difuzat în prime time de Televiziunea Română

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 02-04-2024 14:04

Cine ar fi crezut că un spectacol de teatru omagial dedicat unui compozitor român, Ciprian Porumbescu va umple până la refuz una dintre sălile Teatrului Național din București. Acest lucru s-a întâmplat recent la premiera spectacolului „Crai Nou. Viața lui Ciprian Porumbescu”, produs de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Lumea a stat la cozi să intre la acest spectacol despre viața demnă și totodată tragică a unuia dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți compozitori români. Jocul actorilor, dar și scenariul a impresionat până la lacrimi publicul care a cerut difuzarea acestei reprezentații de excepție. De aceea, în baza unui parteneriat cu Televiziunea Română, spectacolul va fi difuzat miercuri, 3 aprilie, de la ora 22.00, în prime time, la TVR Cultural.

Spectacolul „Crai Nou. Viața lui Ciprian Porumbescu” este parte a proiectului anual Ziua Recunoștinței Naționale, inițiat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin care sunt omagiate valorile naționale și moștenirea culturală a României.