Mama elevului înjunghiat la Colegiul Tehnic 'Iuliu Maniu' din Capitală face acuzații șocante

Autor: Alice Draghici
Publicat: 05-04-2024 13:16

Mama elevului înjunghiat la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" din Bucureşti face acuzaţii grave la adresa conducerii şcolii. Agresorul de 15 ani a fost arestat pentru 30 de zile.

Ea susține că persoanele din conducerea școlii nu l-au lăsat pe fiul ei să o anunțe în legătură cu incidentul și că, în încercările sale de a afla ce s-a întâmplat, a fost trimisă de la o instituție la alta.

Adolescentul în vârstă de 15 ani, suspectat că l-a înjunghiat pe elevul de la Colegiul Iuliu Maniu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrați aseară, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Suspectul fusese inițial reținut pentru 24 de ore

În fața anchetatorilor, el a declarat că a acționat din gelozie: după o altercație pe TikTok, el a venit împreună cu alți trei tineri la colegiul unde învață presupusul său rival în dragoste, pe care îl acuză că i-a furat iubita.

Acolo, a sărit gardul și l-a rănit pe elev cu un obiect tăietor-înțepător, după care a fugit, fiind prins de jandarmi.

Elevul rănit, în vârstă de 16 ani, a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală cu leziuni la mână. Mama acestuia susține că a fost informată de incident de către diriginta fiului său.

S-a întâmplat astfel deși acesta din urmă ar fi dorit, el însuși, să o sune pe mama sa. Potrivit procedurilor, în astfel de situații sarcina de a informa autoritățile revine directorului școlii.

Acesta trebuie să contacteze Inspectoratul Școlar, DGASPC și Poliția și rămâne de văzut dacă au fost făcute toate aceste informări, notează antena 3.