Bayern a făcut un mic pas în direcția bună, susține atacacantul Harry Kane, după remiza cu Arsenal

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 10-04-2024 11:48

Bayern Munchen, aflată în dificultate în ceea ce privește lupta la titlu în Bundesliga, a făcut un pas în direcția cea bună în remiza de marți, 2-2, de pe terenul lui Arsenal, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, consideră atacantul Harry Kane, potrivit mediafax.

Kane, căpitanul naționalei Angliei, care s-a alăturat echipei bavareze de la Tottenham Hotspur în august anul trecut, a înscris marți din penalty, aducându-și echipa în avantaj, 2-1. A fost al 39-lea gol al său pentru Bayern în toate competițiile din acest sezon, dar nu a fost suficient pentru a obține victoria, întrucât Leandro Trossard a egalat pentru Arsenal.

"Ați văzut o echipă cu adevărat determinată astăzi", a spus Kane, care cu golul său a redus la tăcere huiduielile la adresa sa pe terenul lui Arsenal. Cât a jucat pentru Tottenham, Kane a marcat de 14 ori împotriva rivalilor din Londra, notează Reuters.

"A trebuit să arătăm unitate și să arătăm luptă. Astăzi a fost un mic pas în direcția bună", a mai spus Kane după meciul lui Bayern de la Londra.

În Bundesliga Bayern este la 16 puncte în spatele lui Leverkusen, care ar putea obține matematic titlul în weekend.